Summer Vibes

Let’s talk about ‘Mental health’ and have fun!

We hebben dit jaar een gaaf jongerenprogramma in Borgerswold. Summer vibes is van 30 augustus t/m 1 september, is gratis en hierbij alvast een voorproefje van wat je mag verwachten.

De blauw witte tent is open vanaf 17.30 uur en dan is er tijd om te chillen, iets crea’s te doen, een (bord)spel te spelen, playstation 4 of effe ballen. Om 18.30 is het tijd om te kiezen: ga je meedoen met de crea-workshop of lekker actief aan de slag? Wat kan dat zijn? Op naar het survivalbos, een zangworkshop, skateboarden, bmx’en of stuntsteppen op de ‘baan’ aan de Langeleegte of vlottenbouwen…. Klinkt goed toch?!! Lekker bezig geweest en dan idd ‘Let’s talk about Mental Health!’. Wat komt er allemaal op je af, hoe ga je daar mee om, met wie deel je wat, waar zijn goede dingen of zelfs oplossingen te vinden? Belangrijk om daar mee te kunnen dealen. Aan het einde van de avond gaat de lasergame arena open… Borgerswold, coole plek voor zoiets toch! Ook tijd voor de 3 C’s….. if you know what I mean.

Natuurlijk gaat dit niet allemaal vanzelf. Er zijn een hoop mensen die dit voorbereiden en gelukkig ook veel die het gaaf vinden om met jongeren op te trekken. Die zijn er dan ook elke avond bij! Door ondersteuning van kerken, gemeente Veendam, sponsoren en veel ‘gewone mensen’ zijn we in staat om zo’n gaaf programma aan te bieden voor niks en noppes.

Summer vibes is op hetzelfde veld als de kinderfeestweek (KFW) en er zijn ook best wat mensen die bij beide helpen of hebben geholpen, ook zie je veel mensen van Afterbeat. Maar hier hebben we geen vaste groepen en leiders, maar zoek je zelf met wie je op wilt trekken en wat je gaat doen. Eigen keuzes maken met toffe mensen om je heen. Net als in de Kinderfeestweek hebben we het ook hier over wie Jezus is en hoe Hij dingen ziet en wat dat voor jou kan betekenen. Net als bij de KFW is de P van Plezier een hele belangrijke.

Heb je het goed gehad bij Summer vibes? Dan kun je veel mensen ook weer vinden bij Afterbeat  Coffee aan de Promenade in Veendam!

Reserveren is niet verplicht maar wel handig zodat we weten op wie we kunnen rekenen!