DJ Workshop met Roberto Rosso

Nadat helaas de eerste workshop met Roberto Rosso afgezegt moest worden i.v.m. een vermoedelijk corona-geval in Break, hadden we vrijdag 30 juli ons eerste evenement in samenwerking met Jongerencentrum Break sinds 2019. DJ Roberto Rosso gaf een workshop en betrok jongeren actief door de kans te geven om het zelf te proberen. 
 
 Roberto Rosso is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een gezellig feest. 
Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. En ook aan het eind van de workshop wist hij de voetjes van de vloer te krijgen bij de jongeren van jongerencentrum Break. Hij draaide de afgelopen jaren tijdens festivals als BEAM,  Opwekking, Graceland, New Wine, Soul Survivor en verschillende keren bij Stichting Afterbeat in Veendam. 
 
Het SNS Wildervank fonds had Afterbeat een fonds toegekent om DJ aparatuur aan te schaffen voor workshops in scholen en in hun eigen gebouw. Aangezien dit gebouw er nog niet is heeft Afterbeat de samenwerking gezocht met Jongeren Centrum Break in Veendam. Break is al jaren verantwoordelijk is voor het jongerenwerk in Veendam. Na de workshop ging Roberto Rosso nog even langer door en dansten de jongeren op verzoeknummers. Een fantastische avond met een geweldige start van de samenwerking met jongerencentrum Break in Veendam. “We hopen naast elkaar te blijven staan voor de jongeren in Veendam. Als er concurrentie is binnen jongerenwerk moet je je afvragen of het nog wel om de jongere gaat” aldus Alko Stoel, directeur van Stichting Afterbeat.