Een nieuw pand & een nieuwe stichting

Afterbeat heeft een onderkomen gevonden om de gemaakte plannen voor het komende jaar uit te kunnen voeren. Daarnaast heeft Stichting Afterbeat een nieuwe stichting opgezet: “Stichting Afterbeat Enterprise”. Deze stichting gaat het Koffie Cafe exploiteren in het nieuwe pand.  

Afterbeat Enterprise is speciaal opgezet als sociale onderneming. Afterbeat Enterprise richt zich vooral op het koffie cafe, het begeleiden van kwetsbare jongeren tijdens stages en bieden we een werkervaringsplek voor kwetsbare jong volwassenen. Afterbeat Enterprise is dus iets meer een plek waar we ons richten op duurzaam welzijn en zorg voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 11-27 jaar.  

In het koffie cafe is een vergaderruimte en een kleine zaal waar we vooral ruimte willen geven aan zorginstellingen, kerken of andere christelijke organisaties om trainingen of bijeenkomsten te organiseren. Stichting Afterbeat zelf zal uiteraard ook gebruik maken van het pand voor inloop activiteiten, trainingen, gebedsavonden en/of workshops te verzorgen. 

Meer informatie op www.afterbeatenterprise.nl