Vrijwilliger jongerencentrum

Wil jij graag mensen ontmoeten in jou regio? Heb jij een hart voor jongeren en vind je het leuk om samen te werken in een team? Als vrijwilliger ben je aanwezig op de openingstijden en bent samen met de jongerenwerker verantwoordelijk voor de activiteiten die er gehouden worden.

We hopen een band op te bouwen met tieners en een luisterend oor voor ze te hebben. Je geeft ze op een positieve manier de aandacht die ze nodig hebben om zo bij te dragen aan hun ontwikkeling. Je werkt in een team met een ervaren jongerenwerker, stagiaires en vrijwilligers uit de regio. 

Jouw profiel
Je bent Christen en je hebt een hart voor jongeren. Je werkt graag in een team en bent minimaal 18 jaar.  Je hebt een luisterend oor, je bent flexibel en hebt een natuurlijk overwicht. Je wordt begeleid door een ervaren  jongerenwerker. 

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende vrijwilligersfunctie. Je krijgt veel kansen om te leren. 

Meer informatie:
Stuur een email met motivatie naar: info@stichtingafterbeat.nl 

Vrijwilliger Coffee Café

Wil jij graag mensen ontmoeten in Veendam? Heb jij een hart voor jongeren en vind je het leuk om samen te werken in een team? 

Als vrijwilliger ben je aanwezig op de openingstijden en bent samen met ons team aanwezig in ons Coffee Café in Veendam wat eveneens als inloophuis fungeert. We hopen dat we als lokale Christenen een band opbouwen met de lokale mensen en juist daarvoor willen we vrijwilligers inzetten. Onze vrijwilligers hebben een luisterend oor voor elk individu en niemand zich anders hoeft voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Iedereen kan zijn verhaal kwijt. En dat missen nogal wat mensen in onze samenleving. 

Jouw profiel
Je bent overtuigd Christen, sociaal en je hebt een hart voor mensen. Je werkt graag in een team en bent minimaal 18 jaar.  Je hebt een luisterend oor en wil graag flexibel zijn.  

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende nieuwe vrijwilligersfunctie binnen onze stichting waarin jij met ons het Coffee Café project tot een succes maakt! Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen, die actief zijn binnen Stichting Afterbeat.

Meer informatie:
Voor reactie of meer informatie stuur een email met motivatie naar info@stichtingafterbeat.nl

Stageplek

Deze functie voor jongerenwerker kan ingevuld worden als vrijwilligerswerk of als stage vanuit je opleiding. Als stagiaire lever je een actieve bijdrage in het jongerenwerk. Je bouwt relaties met jongeren en ontmoet hen in hun leefwereld. We gaan graag in gesprek over jouw rol naar aanleiding van je motivatie, talenten en doelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Activiteiten organiseren
  • Straatwerk
  • Outreachend werk op school en in de wijk
  • Actief deelnemen aan teammomenten en bijdragen aan training en toerusting.

Jouw profiel:
Je zoekt een stageplek en je hebt de intentie om minimaal een jaar betrokken te zijn.  Je houd van organiseren, activiteiten voorbereiden, contacten leggen en onderhouden en werken in een team.

Wat bieden wij:
Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en je werkt altijd in onder deskundige begeleiding en in teamverband.

Meer informatie:
Voor reactie of meer informatie stuur een email met motivatie naar info@stichtingafterbeat.nl