Afterbeat Club night is back! Stichting Afterbeat organiseerde jaarlijks in de plaatselijke Club Bon Bini / Jinx elk jaar een Teenage Club Night speciaal voor tieners uit het voortgezet onderwijs tot 2019. Na bijna 3 jaar afwezigheid mede door de Covid 19 crisis hadden we in 2022 een nieuwe band weten te strikken uit de Verenigde Staten. Vanwege het grote succes hebben we geprobeerd om de band nog een keer naar Veendam te halen en dat is gelukt! Naast de Trampolines komt DJ Genesis ook weer over uit Engeland.

Bestel nu je tickets alvast als jij dit feest niet wil missen! Vraag je ouders wel of ze toestemming geven om naar ons evenement te komen.

De Afterbeat Teenage Night is een initiatief van Stichting Afterbeat. Het Winkler Prins College is geen (mede) organisator van dit evenement.