Corona & Afterbeat

Stichting Afterbeat heeft uiteraard ook last van de gevolgen van de uitbraak van het Coronavirus, maar accepteert en steunt onze regering in alle keuzes die ze maken om mensen te beschermen. Helaas betekent dit dat we voorlopig geen plannen kunnen uitzetten om een school projecten op te zetten in binnen of buitenland. Scholen hebben de focus op de nieuwe richtlijnen wat maakt dat er weinig ruimte is voor extra projecten. Daarnaast is het erg lastig met de huidige regelgeving om een concert te organiseren. 

Afterbeat heeft daarom besloten om op dit moment meer bezig te zijn met de fundering van de stichting. We zijn nu erg druk metste updaten van de gegevens, een nieuwe website, een nieuw logo en een herziening van onze werkwijze en visie. 

Vlak voor de crisis waren er kansen om in Estland en India schoolprojecten te gaan doen zoals we ze nu al doen in Nederland en in Schotland in samenwerking met The Message Trust. Vanwege de crisis zijn alle plannen verschoven naar het school jaar 2021-2022. 

Crisis & creatieve nieuwe kansen

Vanwege de crisis zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe kansen en projecten binnen onze Stichting. De missie van Afterbeat is een positieve impact te hebben op het leven en welzijn van jongeren en daarom hebben we gekozen ook lokaal in Veendam ons breder in te gaan zetten. In partnership met Helpgoed en Youth For Christ Nederland zijn we subsidies aan het aanvragen voor een coffee cafe (inloophuis) met een jongerencentrum. 

Meer informatie is te vinden op www.afterbeatveendam.nl