IMG_0834Op 8 Maart 2019 was er weer een Afterbeat Club Night in Veendam na een week van workshops in scholen. Dit jaar onder leiding van project manager Maikel Owen van Deest. De hele week waren we actief in het voortgezet onderwijs in Veendam.

Dit jaar waren we voor het laatst in het Ubbo Emmius College Veendam aangezien het gaat fuseren met de Winkler Prins. DJ Genesis uit Sunderland, Kevin Alexander uit de VS en uiteraard onze eigen Transform DJs gaven de hele week workshops in het Dollard College, Ubbo Emmius Veendam en het Winkler Prins College. In de workshop lieten we de jongeren kennis maken met EDM, Electronic Dance Music. Op het Dollard College produceerden we een nummer samen met Kevin Aleksander en op het Ubbo Emmius en Winkler Prins gaven we voornamelijk DJ workshops tijdens de muziekles.

Op vrijdag avond was Transform weer de hoofdact tijdens deze avond. Iets meer dan 250 jongeren gingen helemaal los tijdens de muziek en Jonathan Burgess van de Transform DJs deelde het evangelie. Rond de 30 jongeren reageerden op de oproep en verschillende jongeren gingen in gesprek met het response team.